Batrana de 80 de ani, data disparuta

Hila Ovidiu

Paraschiva Marian, o femeie in varsta de 80 de ani a disparut de acasa inca din ultima zi a anului. De atunci familia si politistii o cauta neincetat. Femeia sufera de afectiuni psihice. Daca o cunoasteti, daca ati vazut-o sau daca puteti oferi informatii despre ea, sunteti rugati sa dati o mana de ajutor politistilor si sa sunati la 112 pentru a oferi informatiile pe care le detineti.

Politistii spun ca femeia a fost data disparuta inca de la finele anului trecut insa cazul acesteia a fost publicat abia acum in speranta ca batrana se va intoarce acasa. Concubinul acesteia le-a povestit oamenilor legii ca in ultima zi din an a plecat alaturi de ea in padure pentru a aduce lemne, a mers sa ia caruta pentru a incarca materialul lemnos iar la intoarcere ia femeia de unde nu-i! Disperat, omul a anuntat Politia. Specialistii in investigatii criminale o cauta de atunci neincetat. Acum fac apel si la cetatenii judetului. Daca cineva poate oferi informatii despre ea este rugat sa sune la 112.
Femeia prezinta afectiuni psihice iar pe deasupra are si deficiente de vedere si auz. La data disparitiei era imbracata cu un pulover rosu, un halat peste, o fusta de culoare rosie, cizme de cauciuc verzi iar pe cap avea un batic negru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiul, deszapezit mai bine ca in anii trecuti

La Sibiu ninge a doua oara in acest an. de aceastas data iarna pare insa mai hotarata ca de obicei. In doar cateva ore stratul de zapada a depasit grosimea de 3 centimetri. Cea mai grea misiune a revenit firmelor de deszapezire…Prima zapada serioasa a insemnat si primul test din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro