Bataus valcean, condamnat la inchisoare, prins de politistii sibieni

Hila Ovidiu

Un bataus din Valcea a fost ridicat de catre politistii sibieni chiar din Aeroport. Barbatul a fost condamnat in judetul de provenienta la 7 luni de inchisoar pentru loviri si alte violente.

Actiunea de prindere a valceanului a presupus o adevarata desfasurare de forte. Si-au dat mana politisti criminalisti dar si specialisti ai Sectorului de Politie de Frontiera al Aeroportului Sibiu. Barbatul fusese condamnat inca din luna decembrie la pedeapsa cu inchsisoarea. Valceanul in varsta de 32 de ani urmeaza sa stea 7 luni dupa gratii pentru loviri si alte violente. Batausul a fost deja incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Perioada de depunere a Formularului 600 prelungita pana in 15 aprilie

Romanii nu scapa de dari catre stat. Guvernantii au decis ca formularul 600 sa poata fi depus de catre persoanele fizice pana la data de 15 aprilie. Acesta trebuie depus de catre toti cei care au obtinut anul trecut venituri din activitati independente. Declaratia privind venitul asupra caruia se datoreaza […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro