Bataie pentru locul intai

Hila Ovidiu

Elevii de la mai multe scoli sibiene, se intrec intr-un concurs de educatie rutiera. Copiii au sustinut vineri un test la care au avut de raspuns la mai multe intrebari, si au dat o proba practica pe bicicleta. Echipajul desemnat castigator al locului I va reprezenta judetul Sibiu la etapa nationala, care va fi organizata in sezonul estival.

Scoala nr.21 din Sibiu, a fost din nou gazda acestei manifestari. Serviciul Rutier si Biroul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii de la I.P.J. Sibiu a organizat concursul national „Educatie rutiera – educatie pentru viata”. Etapa judeteana s-a desfasurat vineri in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu. Scopul concursului este acela de a evidentia cele mai bune echipaje din unitatile de invatamant preuniversitar in domeniul rutier, prin parcurgerea a patru probe, respectiv proba teoretica, poligon, parc-scoala. La concurs au participat echipajele scolare care au obtinut locurile I si II la etapele zonale sustinute anterior. Echipajul desemnat castigator al locului I va reprezenta judetul Sibiu la etapa nationala, care va fi organizat in luna iulie. Castigatorii vor fi recompensati cu premii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 5000 de elevi primesc bursa

Peste cinci mii de elevi sibieni vor primi burse de performanta, studiu sau sociale. Proiectul de hotarare a fost votat in unanimitate de catre consilierii locali. Numai ca pentru a face rost de bani va fi nevoie de o rectificare bugetara. Motivul? Schimbarile legislative. Initial doar putin peste 700 de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro