Bataie ca-n filme la Casolt

Hila Ovidiu

Doi oameni au ajuns duminica la spitalul din Sibiu, dupa ce au luat parte la un scandal izbucnit in localitatea Casolt. Totul a pornit de la un cal care a lasat in urma mizerie, dar a fost nevoie de interventia mascatilor pentru a aplana conflictul.

Cativa sateni din Casolt s-au luat la bataie duminica dupa-amiaza, din cauza unui biet cal ce pastea linistit. Animalul a lasat mizerie la poarta unui localnic si de aici a pornit bataia generala. Impartiti in doua tabere, proprietarii calului si localnicul revoltat de mizeria lasata de cal, s-au luat la cearta, iar apoi la bataie cu pietre . Nici macar politistii din Rosia, ajunsi la locul scandalului, nu au putut calma spiritele. A fost nevoie de interventia mascatilor de la Serviciul de Interventie Rapida. In urma bataii generale, doua persoane au ajuns la spital. Politistii desfasoara in continuare cercetari pentru a stabili cu exactitate cine pe cine a ranit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiul din zona Cozia se extinde

Incendiul izbucnit sambata, la padurea din jurul releului Cozia, in judetul Valcea, se extinde iar pompierilor le este foarte greu sa ajunga cu apa in zona. Flacarile au izbucnit in golul alpin si in padurea de rasinoase, molid si jneapan, iar din cauza rafalelor de vant si a turbei foarte […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro