Barbatul acuzat ca a ucis un cioban, arestat preventiv

Tanarul suspectat de uciderea unui cioban la Tichindeal a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este cercetat pentru omor calificat. Fapta a fost comisa la inceputul saptamanii dupa ce intre victima si agresorul acesteia a izbucnit un conflict spontan.

Agniteanul acuzat ca a ucis in bataie un cioban la Tichindeal a fost prezentat in fata judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventiva, propunere pe care magistratii au acceptat-o.

Reamintim faptul ca la inceputul acestei saptamani tanarul intre tanar si victima sa, un barbat in varsta de 56 de ani a izbucnit un conflict spontan, care a degenerat rapid in acte de violenta. Tanarul si-a lovit victima de mai multe ori in zona capului si a pieptului. De fata in momentul incaierarii se afla chiar prietena agresorului care a anuntat proprietarul stanei. Cand acesta din urma a ajuns la fata locului barbatul in victima era deja pe jos, inconstienta. Medicii nu l-au mai putut resuscita. In urma barbatului decedat au ramas 8 copii…

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS