Barbatul accidentat in Boita este un valcean in varsta de 38 de ani

Politistii sibieni au reusit sa dezlege misterul barbatului care a decedat dupa ce a fost lovit de un tir si o masina la inceputul saptamanii in Boita. Este vorba despre un valcean in varsta de 38 de ani. Nu se stie inca daca omul era baut la momentul producerii accidentului.

Politistii sibieni au reusit sa descopere identitatea barbatului care si-a pierdut viata la inceputul saptamanii dupa ce a fost lovit in timp ce circula pe DN 7 de un autotren si mai apoi de catre un autoturism. Oamenii legii spun ca victima avea 38 de ani.

Reamintim faptul ca in cursul noptii dinspre 17 spre 18 martie, pe DN 7 in localitatea Boita soferul unui autotren a lovit fara sa isi dea seama un om care circula pe strada. acesta a fost tarat de TIR pe o distanta de 400 de metri.  Barbatul a fost mai apoi lovit de catre o masina mica. Cel din urma si-a dat seama ca s-a izbit de ceva, a tras pe dreapta si a anuntat autoritatile. La fata locului a ajuns de urgenta o ambulanta insa din pacate pentru victima nu s-a mai putut face nimic. Soferul autotrenului a fost prins pe autostrada. Conducatorul TIR-ului habar nu avea ca lovise un om insa l-a dat de gol capul tractor pe care s-au gasit urme ale accidentului.

No Comment

Leave a Reply

*

*