Barbat prins sub un mal de pamant pe strada Eschile

Hila Ovidiu

Un barbat a ajuns de urgenta la spital dupa ce a fost prins in daramaturi in timp ce lucra la gardul locuintei. Omul a avut noroc ca nu era singur la fata locului.  Cei prezenti in zona l-au ajutat sa isi mentina capul la suprafata pana la sosirea pompierilor. Salvatorii au ajutat la scoaterea omului de sub daramaturi si l-au transportat pe acesta cu o ambulanta SMURD la spital. Intreaga operatiune a durat aproximativ o ora.

„Un barbat in varsta de 34 de ani si 11 luni a fost adus la Unitatea de Primiri Urgente cu sindrom de zdrobire a membrelor inferioare. In urma consultatiilor de specialitate a fost diagnosticat cu traumatism la nivelul gleznei si nu a fost nevoie de internare.”, spune Decebal Todarita, purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hot specializat pe furt din locuinta, prins de politistii sibieni

Politistii sibieni au pus mana in ultimele 24 de ore pe un barbat banuit de savarsirea unui furt din locuinta. Fapta a fost savarsita in data de 25 iunie. Politistii Biroului de Investigatii Criminale au retinut un tanar in varsta de 25 de ani din Mag, suspectat de faptul ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro