BĂRBAT DIN SCUNDU, REȚINUT DE POLIȚIȘTI

stiri redactie

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Muncipiului Râmnicu Vâlcea, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, efectuează cercetări într-o cauză penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

În fapt, la data de 16 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați, prin apel direct, de către mama unei fete de 10 ani, cu privire la faptul că fiica sa ar fi fost agresată sexual de către un bărbat pe care nu-l cunoaște, în scara unui bloc din cartierul Ostroveni.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar semnalmentele persoanei bănuite de comiterea faptei au fost transmise tuturor polițiștilor din județ.

Astăzi, 17 ianuarie a.c., polițiștii au reușit să identifice cu operativitate un bărbat de 46 de ani, din comuna Scundu, bănuit de comiterea faptei.

Având în vedere probatoriul administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe 24 de ore a bărbatului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Mâine bărbatul o să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ATENŢIE LA KM 163, DN 7 MILCOIU

D.N7 Km 163, Milcoiu, pe sensul de mers VL-AG a fost afectata banda 2 de căderea unor resturi de metal dintr-o încărcătura transportată. Se circula pe prima banda. SDN acționează pt eliberarea benzii afectate.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro