Barbat cazut in strada. Medicii nu l-au mai putut salva…

Sfarsit tragic pentru un barbat in varsta de aproximativ 55 de ani. Omului i s-a facut rau si a cazut in strada. Din pacate medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l resuscita.

Unui barbat i s-a facut rau si a cazut in strada in cursul zilei de vinei, in piata Aurel Vlaicu din Sibiu. trecatorii l-au vazut pe om pe jos si au sunat la 112. La fata locului au ajuns de urgenta doua echipaje SMURD care au incercat aproximativ o ora sa il resusciteze pe barbat. Din pacate inima barbatului a incetat sa mai bata iar medicii sositi la fata locului nu au putut decat sa declare decesul. In acest caz a fost deschisa o ancheta pentru a se stabili identitatea persoanei decedate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Privighetoarea", in premiera la Teatrul Gong

Sarbatoarea internationala dedicata teatrului vine cu o premiera la Gong. Se pune in scena piesa “Privighetoarea”. Spectacolul se adreseaza copiilor cu varste de peste 7 ani. Firul povestii se leaga de imparatul Chinei care ajunge sa cunoasca o privighetoare adevarata, o cantareata desavarsita. Incearca sa o pastreze pe aceasta numai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro