Barbarie in targul de animale

Hila Ovidiu

Un filmulet care circula pe youtube i-a revoltat pe iubitorii de animale. Imaginile, filmate se pare intr-un tag de tara din judetul Sibiu, surprind un cal care este obligat sa traga un microbuz. Inspectorii DSVSA Sibiu spun ca persoanele care au chinuit animalul risca doar o amenda de cateva sute de lei, cand vor fi identificate.

Cruzime fara margini fata de animale. De asta au dat dovada cativa barbati care au legat un cal de un microbuz de marfa, iar apoi l-au obligat sa traga, lovindu-l cu o nuia. Mai mult, acestia s-au filmat si au postat filmuletul pe youtube. Imaginile, surprinse intr-un targ de tara din judetul Sibiu, i-au revoltat pe iubitorii de animale. Si inspectorii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Animalelor Sibiu s-au mobilizat si impreuna cu politistii au reusit sa-i identifice pe oamenii acre au chinuit calul. In lipsa unui organ precum Politia Animalelor, care sa-i cerceteze penal pe autori, acestia se vor alege doar cu amezi in valoare de cateva sute de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hoti de cablu prinsi

Doi barbati din Axente Sever au ajuns dupa gratii dupa ce au urat peste 40 de metri de cablu aerian de pe stalpii de lemn din localitatea Agarbiciu. Dupe ce i-au retinut, politistii au descoperit ca cei doi barbati au mai furat la sfarsitul anului trecut cablu din localitatile Suseni, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro