Banii de la Primarie, bineveniti la Vointa

Hila Ovidiu

Cele 1,3 milioane de lei primite de la Primarie de catre CSU Vointa asigura linistea jucatorilor, in privinta salariilor. Spune acest lucru Alexandru Pelici, antrenorul echipei de pe Municipal. Cu toate acestea, tehnicianul spune ca fotbalul se joaca pe teren, si munca jucatorilor nu acesti bani vor asigura succesul Vointei.

Primaria Sibiu a acordat in acest an 1,3 milioane de lei pentru echipa CSU Vointa, cu un milioan de lei mai  mult decat anul trecut. Johanis a motivat ca bugetul echipei a fost marit datorita rezultatelor obtinute. In aceste conditii tehnicianul Alexandru Pelici a tinut sa multumeasca Primariei , motivand ca acest bani le vor oferi jucatorilor siguranta salariilor si un oarecare confort moral. Totusi, antrenorul a precizat ca rezultatele obtinute de jucatori nu trebuie sa depinda de sumele alocate pentru echipa, acestia fiind obligati sa obtina rezultate bune pe teren indiferent de imprejurari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bani pentru “Casa Verde” si “Rabla”

Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Sibiu anunta ca in acest a fost alocat un buget de peste 2 miliarde de lei pentru cele 15 programe derulate prin Administratia Fondului pentru Mediu. Dintre aceste programe cele mai cunoscute sunt „Casa Verde” si „Rabla”.   Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Sibiu ii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro