Bani pentru tratamentul bolnavilor de HIV-SIDA

Hila Ovidiu

Bolnavii de HIV/SIDA nu mai au de ce sa isi faca probleme. Ministerul Sanatatii a facut suplimentari de fonduri pentru tratamentul acestora.

analiza-sange4Iar daca managerul spitalului spune ca pana la finele lunii octombrie sunt banii asigurati, iata ca Minsiterul Sanatatii face alocarile necesare pentru toata perioada pana la sfarsitul lui 2014. Mesajul a fost facut public de catre reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Sibiu. Conform spuselor acestora in ultimul trimestru al anului ca urmare a suplimentarii bugetului Progeramelor Nationale de Sanatate de catre ministerul de resort judetului Sibiu i s-a alocat suma de un milion 33 de mii de lei, suma care se adauga suplimentarii de 435 de mii de lei alocata pentru trimestrul 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cununii doar duminica! ?

Adio cununii religioase realizate sambata. Biserica Ortodoxa doreste ca acestea sa fie oficiate numai duminica. In trecut cununiile erau oficiate numai dupa savarsirea liturghiei. In incercarea de a redescoperi in oameni adevarata credinta Patriarhia Ortodoxa Romana vrea ca toate cununiile religioase sa fie oficiate numai in zilele de duminica. Vechile […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro