Bani pentru spital

Hila Ovidiu

In urmatoarele 18 luni, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu trebuie sa stinga toate datoriile pe care le are la ora actuala, si care depasesc 16 milioane de lei. Consiliul Judetean Sibiu a deblocat 2,2 milioane de lei, bani cu care spitalul sibiani isi va achita cheltuielile de intretinere si functionare.

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu va primi bani pentru a-si plati datoriile la intretinere. Consiliul Judetean Sibiu a deblocat suma de 2,2 milioane de lei, pentru ca unitatea sanitara sa poata pastra fondurile primite de la Minister strict pentru medicamente se ingrijirea pacientilor. La ora actuala spitalul sibian are datorii de 16,7 milioane de lei, insa presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea, spune ca in urmatoarele 18 luni aceste datorii vor fi stinse.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Infractori in libertate

Cei cinci suspecti acuzati ca fac parte dintr-o retea de trafic de persoane, care au fost retinuti luni de catre politistii sibieni, sunt in libertate. Instanta nu a considerat ca este necesara arestarea lor preventiva. Procurorii DIICOT asteapta motivarea sentintei, pentru a putea face recurs. Cei cinci membrii ai retelei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro