Bani pentru SMURD

Hila Ovidiu

1600 de sibieni au decis sa redirectioneze 2 la suta din impozit catre SMURD. Numarul donatorilor este cu 200 mai mare decat anul trecut.

smurdTimp de aproape 2 luni de zile angajatii SMURD au facut campanii de colectare a 2 la suta din profit pentru institutia pe care o reprezinta. Au stat de vorba cu oamenii, le-au explicat cu ce se ocupa si mai cu seama de ce au nevoie de acesti bani pe care statul oricum li-i trage din salariu. Campaniile de promovare au avut loc in Sibiu Medias si Agnita. Rezultatele nu au intarziat sa apara. Numarul celor care au inteles importanta finantarii unui serviciu medical de urgenta a crescut cu 200 de persoane comparativ cu anul anterior. Anul trecut au redirectionat 2 la suta din impozit 1400 de persoane, anul acesta 1600. Banii obtinut astfel vor fi folositi pentru dotarea masinilor de interventie si remunerarea personalului medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alimente scumpite inainte de reducerea TVA-ului

Stiind ca urmeaza sa scada tva-ul comerciantii din tara noastra au scumpit alimentele inca de acum 50-60 de zile. Sau cel putin asa sustin cei de la Institutul National de Statistica. Pretul alimentelor s-a marit in aprilie si mai cu aproximativ 1%. Specialistii Institutului National de Statistica spun ca pretuile […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro