Bani pentru „scolirea” somerilor din zonele defavorizate

Hila Ovidiu

Mai bine de 250 de someri din judetul Sibiu vor beneficia de ajutor pentru a-si gasi un loc de munca. Acestia provin din zonele foste industrializate. Oamenii vor beneficia de cursuri de calificare si recalificare si orientare in cariera. Proiectul este realizat de catre Consiliul Judetean in parteneriat cu o fundatie.

inde

Proiectul urmareste dezvoltarea deprinderilor si competentelor profesionale a persoanelor aflate in somaj de mai mult timp si care locuiesc in zone considerate defavorizate. Pe acest segment se pliaza cel mai bine localitatea Copsa Mica. Beneficiarii nu vor fi insa numai de aici. Vor fi alesi oameni atat din mediul rural cat si din Medias, Avrig, Agnita si chiar municipiul Sibiu. Practic din judetul nostru vor beneficia de servicii oferite in cadrul acestui proiec 255 e someri de lunga durata. La momentul de fata pe piata muncii sunt la mare cautare asistentii maternali. Proiectul se va incheia la finele acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Perchezitii la Sibiu

Ziua de miercuri a inceput cu perchezitii la Sibiu, in Capitala si alte 3 municipii. Au fost in total 7 perchezitii la firme si persoane fizice. Vizate sunt persoane care s-au ocupat de reabilitarea unor scoli cu bani de la Banca Europeana de Investitii. Perchezitiile au inceput inca de la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro