Bani pentru scoli

Hila Ovidiu

Jumatatea anului vine cu rectificari bugetare. Municipalitatea sibiana acorda bani in plus pentru investitii in scoli. Suma de aproape 4 milioane de lei merge catre 10 unitati de invatamant din oras. In total in acest an primaria a alocat pentru investitii in scoli aproape 9,5 milioane de lei.

reabscoliConsilierii locali vor avea pe ordinea de zi din data de 25 iunie proiectul de rectificare bugetara. Banii, aproape 4 milioane, merg catre 10 unitati de invatamant din oras. Astfel, gradinita numarul 33 va fi mansardata, scoala Regina Maria va beneficia de amenajarea unei noi sali de clasa si reabilitare a instalatiilor electrice. De reabilitare a instalatiilor electrice beneficiaza si gradinita numarul 43. Tot aici vor avea lucrari de izolare a podului si de amenajare a curtii. Gradinita numarul 14 va beneficia de reabilitarea acoperisului si inlocuirea tamplariei, la scolile 8 si 20 vor fi lucrari de inlocuire a tamplariei, de reabilitare a instalatiei electrice respectiv de reabilitare a gardului imprejmuitor, in timp ce la Colegiile Ghibu si Energetic se vor reabilita instalatiile termice. Si gradinita numarul 16 va beneficia de lucrari de reabilitare a instalatiei electrice. Tot in sedinta Consiliului din aceasta luna se propune suplimentarea bugetului pentru inlocuirea tamplariei la Radu Selejan si amenajarea curtii, a unui loc de joaca si a unui teren de sport la Scoala Nicolae Iorga.
Daca proiectul de hotarare va trece cu brio de votul consilierilor locali, investitiile municipalitatii in acest an reabilitare, reparatii si modernizari la unitati de invatamant se ridica la aproape 9,5 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dupa gratii pentru furturi din auto si SC-uri

Hot profesionist la 16 ani. vorbim despre un tanar din Agarbiciu care a dat iama in mai multe masini si societati comerciale. Tanarul a “jmanglit” cam tot ce i-a cazut in mana. Prejudiciul total este de 20 de mii de lei. Cariera de hot i se incheie insa aici, pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro