Bani pentru Olimpiada de mestesuguri traditionale

Hila Ovidiu

Succesul Olimpiadei „Mestesuguri artistice traditionale” merge mai departe. Anul acesta a primit de la AFCN o finantare de 50 de mii de lei. In 2016 v a avea loc cea de-a XXI-a editie a concursului.De ani de zile Olimpiada “Mestesuguri artistice traditionale” a devenit un concurs etalon pentru tinerii care iubesc traditiile romanesti. Cei mai buni tineri artizani din tara vin in fiecare an sa arate ce pot in cadrul concursului de la Sibiu. anul trecut, etapa nationala a concursului a adus in Muzeul in aer liber 200 de participanti din toate colturile tarii.
Suma oferita in acest an de catre Administratia Fondului Cultural National este de 50 de mii de lei. banii vor fi folositi pentru organizarea olimpiadei si pentru premii. Inscrierile pentru editia din acest an vor incepe, pentru faza judeteana, in luna februarie. Etapa nationala se va sustine, ca de obicei, in vara, in Muzeul in aer liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zeci de drogati ajunsi pe paturile spitalelor

Zeci de oameni ajung anual la spital dupa ce consuma droguri de mare risc sau etnobotanice. Medicii pun ca cei mai multi pacienti ajung la Urgente cu stari de sevraj acut. Numai anul trecut au ajuns pe mana doctorilor mai bine de 30 de persoane. In ciuda eforturilor politistilor de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro