Bani pentru o noua cresa in Strand

Veste buna pentru cei care locuiesc in cartierul Strand. In zona municipalitatea construieste o noua cresa. Investitia se va face din fonduri europene. S-a semnat deja contractul de finantare iar la darea in folosinta a imobilului vor putea beneficia de serviciile cresei un numar de peste 100 de copilasi.

Urmatorul pas este scoaterea la licitatie a lucrarilor. Daca nu vor exista contestatii, contractul va fi semnat in cel mai scurt timp dupa incheierea procedurii specifice de pe SICAP. Cladirea ar urma sa fie construita pe terenul liber de langa Scoala 1 si sa fie compusa din parter si etaj, insumand o suprafata de 1600 de metri patrati. Imobilul va fi compus din 7 Sali de clasa, grupuri sanitare si de depozitare, o sala multifunctionala, o bucatarie complet utilata, vestiare pentru personal, un cabinet medical, spalatorie si spatii administrative. Cladirea va fi una moderna, cu incazlire in pardoseala, camere de supraveghere, sisteme antiefractie si acoperis de tip terasa inierbata. In curtea cresei vor fi amenajate spatii verzi si un loc de joaca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Personalul medical, prioritar la vaccinarea impotriva gripei

|A inceput campania de vaccinare impotriva gripei! Primii care vor fi imunizati sunt angajatii spitalelor si unitatilor de ingrijire sociala. In judetul Sibiu au fost repartizate intr-o prima faza 900 de doze de ser imunizant. La nivel national s-au achizitionat pentru sezonul epidemic 2019-2020 1,5 milioane de doze de ser […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro