Bani pentru intrarea in legalitate a rromilor

Hila Ovidiu

Agentia Nationala pentru Romi da mai bine de 160 de mii de lei pentru ca romii din Tarnava si Apoldu de sus sa isi poate solutiona conditiile legale de locuit. Vorbim aici despre reglementarea juridica a terenurilor, a imobilelor si intabularea acestora.

indexDupa zeci de ani in care au trait in ilegalitate sau fara acte si fara sansa de a beneficia de utilitati din cauza faptului ca nu au avut acte pe case sau pe pamanturile pe care si-au constuit locuintele romii din Apoldu de Sus si Tarnava au ocazia de a intra in legalitate. Pentru ei, Agentia Nationala pentru Romi aloca suma de 161.500 de lei, bani cu care in urmatoarele 5 luni beneficiarii sa poata intra in legalitate. Vor intra in legalitate 50 de familii de romi din Apoldu de Sus si alte 100 din Tarnava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Blocada" a bagat spaima-n infractori

Politistii din intreaga tara au declansat „Blocada” o actiune pentru prevenirea fapteor antisociale cat si pentru siguranta rutiera. In doar o saptamana la Sibiu au fost intocmite zeci de dosare penale si s-au dat mai bine de o mie de amenzi. Actiunea va continua la nivelul intregii tari pana la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro