Bani pentru fermieri

Hila Ovidiu

Veste buna pentru crescatorii de animale. Guvernul a aprobat alocarea de sprijin financiar destinat crescatorilor de bovine respectiv ovine si caprine. Vor beneficia de subventii cei care au depus cererile inca din 2014.

fermierPentru crescatorii de animale s-a alocat in cadrul sedintei de miercuri suma de 955 de milioane de lei. cea mai mare parte din suma, peste 680 de milioane vor merge catre crescatorii de bovine. De bani vor beneficia acei fermieri care si-au depus cereri de finantare in cursul anului 2014. Din suma alocata bovinelor, aproape 550 de milioane vor merge pentru cei care cresc animale pentru carne. Restul de mai bine de 130 de milioane vor fi impartiti celor care activeaza in sectorul lactatelor. Pentru crescatorii de ovine si caprine suma alocata este de peste 275 de milioane de lei. Fondurile reprezinta valoarea totala pentru ajutoarele nationale tranzitorii in sectorul zootehnic pentru crescatorii celor doua specii de animale. Alocarea financiara este inscrisa in limita a 80 la suta din pachetele financiare de plati nationale directe complementare specifice anului 2013. Sumele alocate provin de la bugetul de stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident pe Mihai Viteazu

Neacordarea de prioritate pietonilor a facut din nou victime. Un barbat de 58 de ani a ajuns la spital dupa ce o soferita neatenta l-a lovit chiar pe trecerea de pietoni. Un barbat de 58 de ani si-a vazut moartea cu ochii dupa ce a fost lovit fix pe trecerea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro