Bani pentru copiii de gradinita proveniti din familii nevoiase

stiri redactie

Municipalitatea sibiana sare in ajutorul familiilor cu venituri mici care isi duc copiii la gradinita. Cei care castiga sub 280 de lei pe membru de familie lunar si au copii de varsta prescolara care frecventeaza unitatile de invatamant pot beneficia de un stimulent educational sub forma unui tichet valoric de 50 de lei pe luna.

Pentru a beneficia de tichete, parintii trebuie sa aiba copilul sau copiii inscisi in unitatile de invatamant prescolar si sa nu aiba absente. Dosarul pentru obtinerea stimulentului educational trebuie sa contina documentele care atesta componenta familiei, actele doveditoare privind veniturile nete ale familiei si dovada frecventarii gradinitei de catre copil. Informatiile se vor actualiza ulterior trimestrial prin intermediul unei declaratii pe proprie raspundere in caz ca nu intervin modificari in componenta familiei sau in ceea ce priveste veniturile realizate.

 Dupa validarea dosarelor stimulentele se vor acorda in 15 zile de la data inregisrarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Tanara disparuta de ani de zile, cautata de politistii sibieni

Municipalitatea sibiana sare in ajutorul familiilor cu venituri mici care isi duc copiii la gradinita. Cei care castiga sub 280 de lei pe membru de familie lunar si au copii de varsta prescolara care frecventeaza unitatile de invatamant pot beneficia de un stimulent educational sub forma unui tichet valoric de […]

Din arhiva

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro