BAC: Peste 400 de absolvenţi din Sibiu, RESPINŞI !

Hila Ovidiu

Peste 460 de absolvenţi de liceu, reprezentând 71,85%, din cei înscrişi la sesiunea din toamnă a examenului de Bacalaureat, nu au reuşit nici de această dată să obţină note de trecere. În urma afişării rezultatelor, 191 de candidaţi au contestat notele.

Potrivit statisticii Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu înainte de contestatii, au fost respinşi 462 de candidaţi din Sibiu, respectiv 71,85 la sută. Mulţi dintre elevi  au contestat notele şi au cerut reevaluarea lucrărilor.

“Au fost depuse 191 de contestaţii, care  vor fi soluţionate în perioada 2-3 septembrie”, a declarat pentru stiridesibiu.ro preşedintele Comisiei Judeţene de Bacalaureat, Adrian Poplăcean.

Inspectorul şef al ISJ Sibiu, Ştefan Firu, este de părere că un procent de promovabilitate apropiat de 29% pentru sesiunea din toamnă a BAC-ului reprezintă un rezultat bun, “având în vedere că este etapa cand se înscriu elevi din seriile trecute, care au încercat de mai multe ori”.

Vineri,  4 septembrie, se vor afişa  rezultatele finale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Traian Băsescu, întâmpinat cu huiduieli la Parchetul General: Sunt pregătit pentru orice!

Fostul preşedinte Traian Băsescu a ajuns la Parchetul General, în jurul orei 11.00, şi a spus, la intrare, că nu are emoţii pentru că nu este vinovat.”Sunt pregătit pentru orice!”, a mai spus Traian Băsescu.În faţa Parchetului s-a strâns şi un grup de protestatari care strigă lozinci prin care îndeamnă […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro