Avrigeni retinuti dupa ce si-au talharit prietenul de pahar

Hila Ovidiu

2 avrigeni si-au talharit prietenul de pahar.dupa ce au baut bine, sub pretextul ca transporta victima la gara, l-au dus pe un tanar pe un camp unde i-au furati toti banii. Talharii au fost arestati preventiv.

“Miorita reloaded” incepe cu 3 tineri care decid sa bea impreuna. Nu sunt ciobani insa se comporta ca atare. Dupa mai multe pahare, 2 dintre ei decid sa il jefuiasca pe cel de-al treilea. Culmea este ca si reusesc! Isi ademenesc victima si sub pretextul ca o conduc spre gara ajung de fapt pe un camp unde dupa mai multe lovituri l-au lasat pe tanarul in varsta de 29 de ani fara 1350 de lei. Ca sa nu fie considerati totusi lipsiti de empatie, talharii i-au lasat totusi victimei suma de 50 de lei cat sa poata ajunge acasa. Cand si-a venit in fire omul a anuntat politia.

O saptamana mai tarziu de la comiterea faptei cei doi agresori cu varste de 17 si 26 de ani, au fost prinsi de politisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Programari on-line la Pneumoftiziologie

Vreti sa va verificati sanatatea pulmonara?  Nimic mai simplu! La Spitalul de Pneumoftiziologie e pot face din aceasta perioada si programari on-line. Reprezentantii spitalului deboli pulmonare spun ca de acum se pot face programari pentru consultatii, ecografii, dispensar adulti sau copii ori pneumologie si de acasa, din confortul propriei locuinte. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro