Avion de 55 de tone admirat in premiera la Sibiu

Hila Ovidiu

Cel ai mare avion care a aterizat vreodata in Transilvania a putut fi vazut la Sibiu. Misiunea acestuia a fost aceea de a transporta militari NATO. Aeronava a zburat fara oprire 10 ore si a parcurs 10 mii de kilometri, din Dallas pana la Sibiu.

indeAeronava a zburat fara oprire timp de 10 ore, a plecat din Dallas si a ajuns la primele ore ale diminetii in Sibiu. Pentru a parcurge distanta dintre Statele Unite si tara noastra a consumat mai bine de 14 tone de combustibil. A venit la Sibiu pentru a duce acasa 300 de militari NATO care au participat la operatiuni in tara noastra, la Cincu. Zeci de sibieni au asteptat cu sufletul la gura ca minunatia de avion sa aterizeze, mai ales ca pistele aeroportului sibian nu sunt special concepute pentru aeronave atat de mari. Aterizarea s-a a avut loc insa fara nicio problema. La plecare aeronava a trecut prin Germania si abia mai apoi s-a indreptat catre Dallas, Texas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Scadere usoara a numarului de victime ale capuselor

Dezinsectia de la inceputul lunii incepe sa isi faca efectul. Numarul persoanelor care au ajuns la spital dupa ce au fost intepate de capuse a scazut cu aproximativ 60 de persoane. Ultima raportare arata ca 137 de sibieni au apelat la medici in ultimele 7 zile. Chiar si asa de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro