Aveti grija de copii!

Hila Ovidiu

Vacanta de vara este o perioada in care sunteti mai mult timp acasa, de multe ori fara supravegherea unui adult sau plecati in vacanta in alte localitati. Pentru siguranta copiilor, politistii sibieni va recomanda sa nu neglijati cele mai importante aspecte. Circulati regulamentar si nu dati curs invitatiilor facute de catre straini.

Inainte de a pleca undeva cereti voie parintilor sau bunicilor, spunandu-le unde mergeti, cu cine, cum ajungeti acolo si cand va intoarceti. Nu afisati la vedere cheia de la intrare in locuinta, bani sau telefonul mobil. Incearcati sa fiti mereu cu copii de varsta voastra si evitati sa va jucati sau sa mergeti undeva singuri. Nu va indepartati de locurile pe care le cunoasteti, s-ar putea sa nu mai stiti sa va intoarceti. Strada este periculoasa. Gasiti alte locuri de joaca si stati departe de strada. Acestea sunt sfaturile pe care politistii le ofera copiilor, proaspat intrati in vacanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie! Politia e in strada!

Sfarsit de saptamana plin de actiuni. La nivelul Judetului Sibiu, politistii de la Serviciul Rutier  vor actiona pe toate drumurile nationale. Vor fi vizati soferii care nu respecta regulile de circulatie. Oamenii legii se vor afla cu preponderenta in zonele turistice pentru fluidizarea traficului. Politistii se vor afla in trafic […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro