Aventuri in lumea cartii

Hila Ovidiu

Biblioteca Judeteana Astra va invita la “Aventuri in lumea cartii”. Proiectul este de fapt o revista coordonata de bibliotecari dar cu texte scrise de catre scolari. Revista poate fi gasita la Sectia pentru Copii si Tineret a Bibliotecii.

aventuri in lumea cartiiAventuri in lumea cartii este de fapt o revista cu materiale realizate de catre elevi dar care constitutie o excelenta sursa de lectura atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Revista lansata de catre Biblioteca Judeteana Astra a ajuns deja la cel de-al patrulea numar.
Numarul curent al revistei pentru copii si tineret cuprinde articole care prezinta istoria bicicletelor, o descriere a vietii si operei lui Ion Agarbiceanu, un istoric al artei origami, informatii din diferite domenii cuprinse in rubrica “Stiai ca…”, desene, figurine numai bune de colorat si poezii sau piese de teatru scrise de catre elevi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Taberele scolare, start din 22 iunie

Directia de Tineret da startul taberelor scolare. Se pot inscrie elevii de pana in 18 ani. Taberele din judetul nostru se fac la Ocna Sibiului, Paltinis, Cisnadioara si Rau Sadului. Dupa un an in care au invatat, au dat lucrari, teste, teze si au participat la concursuri elevii asteapta binemeritata […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro