Avalansa la Urgente, de Pasti

Hila Ovidiu

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu s-au confruntat cu peste 320 de cazuri in primele doua zile de Pasti. Desi in acest an sibienii au fost mai cumpatati in ceea ce priveste consumul de alcool si alimente, la Urgente au ajuns multe persoane care prezentau fracturi dar si persoane agresate.

In acest an, sibienii au fost cat se poate de cumpatati in perioada sarbatorilor de Pasti. Doar 9 pacienti care au prezentat etilism si 5 persoane cu afectiuni digestive s-au prezentat la spital. In schimb, in zilele de duminica si luni, respectiv in prima si a doua zi de Paste, la Unitatea de Primiri Urgente au ajuns zeci de pacienti care prezentau facturi si zeci de cazuri de persoane agresate. In total, in numai doua zile, medicii UPU s-au confruntat cu peste 320 de cazuri de urgenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Conduceti prudent, se anunta o saptamana ploioasa

Se anunta ploi abundente si in zilele urmatoare, iar politistii rutieri le recomanda conducatorilor auto sa aiba o conduita preventiva in trafic, pentru a se feri de evenimente rutiere nedorite. Nu uitati sa pastrati o distanta de siguranta fata de autoturismele care circula inaintea dumneavoastra si sa tineti cont de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro