Autospeciala cu senile pentru ISU Sibiu

Hila Ovidiu

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Sibiu are o noua masina de interventie. Este vorba despre o senilata de mici dimensiuni destinata zonelor greu accesibile.

Ca si celelalte autospeciale de interventie cea din urma, destinata actiunilor in zone greu accesibile, a fost achizitionata pe fonduri europene accesate la nivelul regiunii Centru.
Noul vehicul de interventyie este compus dintr-o autospeciala cu rol tractor care are in dotare echipamente de comunicatii dar si o remorcuta cu ajutorul careia este transportat vehicului cu senile. Cel din urma atinge o viteza de aproximativ 30 de kilometri pe ora insa poate urca in zone in care o masina obisnuita nu poate ajunge. Este dotat cu o targa de transport pacienti. In interiorul acesteia se afla si undefibrilator semiautomat dar si un pulsoximetru. Autovehiculul tractor are receptor gps cu harta topografica a tarii dar si un rezervor pliabil de apa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sectia de Boli Infectioase a fost complet modernizata

Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu a fost modernizata din temelii. Lucrarile au costat aproape 7 milioane de lei. Fiecare salon are televizor, frigider, grup sanitar propriu. Dupa ani de zile in care bolnavii care se internau in sectia de Infectioase stateau „claie peste gramada” […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro