Autoritati locale si oameni de rand au venit miercuri sa se reculeaga la capataiul mamei Mitropolitului Streza

E doliu la Arhiepiscopia Sibiului. A fost ultima zi in care sibienii i-au putut aduce un ultim omagiu celei care i-a dat viata actualului Mitropolit al Ardealului. Mama Inalt prea Sfintiei Sale Laurentiu Streza s-a stins din viata la inceputul saptamanii, la varsta de 90 de ani.

Oameni simpli sau oficialitati, cu totii s-au perindat miercuri pe la capataiul celei care l-a adus pe lume pe Laurentiu Streza, Mitropolitul Ardealului. Mama acestuia, Viorica Streza, s-a stins din viata in cursul zilei de luni iar miercuri a fost ultima zi in care sibienii i-au mai putut aduce un omagiu.

Trupul neinsufletit al acesteia va fi mutat din Catedrala Mitropolitana din Sibiu la Manastirea Sambata de Sus, acolo unde a slujit, inainte sa fie uns mitropolit, Laurentiu Streza.

Nascuta in 1929, mama a 4 copii, intaiul fiind Mitropolitul insusi, Viorica Streza a pasit spre lumea celor drepti la varsta de 90 de ani. Slujba de inmormantare va avea loc joi la Biserica din Sambata de Sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

4 zile, 14 spectacole, teme impuse, probe de improvizație, momente de dans și muzică, 3 secțiuni diferite:actorie-liceeni, actorie-studenți și scenografie-studenți.

Festivalul de Teatru OKauase va desfășuraîn perioada 23-26 mai la unteatru și laU.N.A.T.C. „I.L.Caragiale” București, la sălile Platou Ion Sava și One. Este a 7-a ediție a festivalului, 7 ani de educație prin teatru, drept pentru care tema de anul acesta este:7 ani de acasă. Cea de-a VII-a ediție a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro