Autoaccident pe DN 14

Hila Ovidiu

Viteza excesiva a bagat din nou in spital doua persoane. Un barbat care gonea cu masina pe DN 14, in localitatea Sura Mare a pierdut controlul asupra bolidului si s-a rasturnat in decor. Soferul a ajuns in stare foarte grava in spital, iar pasagera din dreapra a suferit rani usoare.

Doua persoane au ajuns in spital miercuri, din cauza vitezei. Un sofer vitezoman a ajuns in stare critica pe mana medicilor, dupa ce a apasat prea tare pedala de acceleratie, a pierdut controlul asupra directiei de mers iar autoturismul s-a rasturnat in afara partii carosabile. Barbatul si-a pus in pericol de moarte si sotia, care se afla pe scaunul din dreapta, dar care a scapat doar cu rani usoare. Accidentul s-a petrecut pe DN 14, in localitatea Sura Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Mondiala a Drepturilor Consumatorului

Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului Sibiu  au fost astazi in marile magazine pentru a asculta nemultumirile si reclamatiile consumatorilor. Aceasta activitate se inscrie in cadrul planului de actiuni dedicate Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorului. Paralel, se desfasoara o serie de concursuri organizate de OPC si Inspectoratul Scolar Judetean, concursuri […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro