Au uitat sa mai plece!

alin

Au uitat sa mai plece! Mai multi cetateni turci au fost depistati pe raza Judetului Sibiu desi nu aveau drept de sedere. Acestia au fost depistati in urma unei razii efectuate de lucratorii de la Serviciul Imigrari.

Lucratorii Biroului pentru Imigrari Sibiu au desfasurat o actiune pe linia combaterii sederii ilegale a strainilor. In cadrul acesteia au fost depistati cu sedere ilegala patru cetateni turci, care nu au parasit Romania la expirarea dreptului de sedere conferit prin viza. Pe numele acestora au fost emise decizii de returnare de pe teritoriul Romaniei prin care sunt obligati sa paraseasca tara in cel mult 15 zile.

Cetatenii turci posesori de pasapoarte turistice au nevoie de viza pentru tranzitul sau sederea pe teritoriul Romaniei. Nu au nevoie de viza pentru tranzit sau scurta sedere in Romania cetatenii turci posesori de pasapoarte diplomatice, de serviciu sau speciale. Acestia beneficiaza de un drept de sedere de maximum 90 de zile intr-o perioada de 6 luni de la data primei intrari. Cetatenii turci, detinatori de permise de sedere eliberate de un stat al Uniunii Europene ori de un stat Schengen sau de permise de sedere eliberate de Elvetia si Liechtenstein, pot tranzita Romania in termen de 5 zile fara viza, dar fara sa depaseasca termenul de valabilitate al permiselor de sedere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Maratonul GO SUMMER!!!

Eveniment Tv, Eveniment FM si Go FM va invita la un maraton. O noapte intreaga de muzica transmisa in direct de pe plaja din Mamaia. Cu acest lucru, Eveniment Go Summer isi va lua ramas bun de la litoral pana in 2015. Ramaneti insa pe frecventele noastre pentru ca urmeaza […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro