Au pierdut!!!

Hila Ovidiu

Zi trista pentru nationala de baschet a Romaniei!. Echipa a suferit o noua infrangere duminica, 2 spetembrie, pe terenul Salii Polivalente Transilvania din Sibiu, in fata echipei Georgiei.

Echipa georgiana a detinut controlul pe intreaga durata a jocului, partida finalizandu-se cu scorul de 91-74. Tot oaspetii, au deschis scorul. Pentru Romania Mandache a inscris 22 de puncte, Paul 14, Andrei 11 si Nicoara 10.  Pentru Georgia au marcat: Shengelia 23 puncte, Markoishvili 17 puncte, Pullen 16. Rezultatul de duminica de la Sibiu, aduce a treia infrangere  pentru nationala in cadrul meciurilor contand pentru calificarea la EuroBasket 2013, fiind ultima clasata in Grupa D.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ochelarii de soare la control

Ochelarii de soare, au fost atent controlati de cate comisarii de la Protectia Consumatorului. Si cum de multe ori calitatea lasa de dorit, organele de control au gasit nereguli, cu duiumul. Controalele efectuate de inspectorii OPC Sibiu la agentii economici care comercializeaza ochelari de soare au scos la iveala numeroase […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro