Au luat masuri

Hila Ovidiu

Autoritatiile au luat masuri in cazul batranului batut in plina strada la Medias. Trei dintre copiii care l-au agresat pe barbat, vor fi adusi in Centrul de Primire in Regim de Urgenta Minori de la Sibiu. Ulterior, acestia vor fi repartizati intr-un centru de plasament.

Autoritatile au luat masuri, la aproape 2 saptamani  de la prezentarea in presa a unor imagini, in care un grup de copii lovesc un om pe strada. Este vorba despre trei frati, cu varste cuprinse intre 4 si 8 ani. Acestia vor fi luati de autoritati si adusi in Centrul de Primire in Regim de Urgenta Minori de la Sibiu, pentru ca ulterior sa fie repartizati intr-un centru de plasament. ”Pentru copiii unei familii, avand in vedere faptul ca acestia au mai fost in evidentele DGASPC Sibiu, practicand cersetoria, iar in urma monitorizarii acestora, situatia nu s-a imbunatatit, vom solicita instantei judecatoresti instituirea unei masuri de protectie speciala”, a declarat pentru Adevarul Beatrice Muntean, purtator de cuvant al DGASPC Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De la bara- sub rotile tirului

Sfarsit tragic pentru o dansatoare exotica dintr-un club din Sibiu. Dupa o noapte intreaga de dans, femeia a sfarsit sub rotile unui TIR, in timp ce astepta o masina de ocazie care sa o duca acasa, in Cugir. O astepta un baietel de cinci ani care a ramas acum orfan […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro