Au inflorit copacii de magnolie

Hila Ovidiu

Primavara a venit cu flori de magnolie la Sibiu. Primii copaci au inceput deja sa infloreasca. Cel mai cunoscut astfel de pom este cu siguranta cel din fata sediului vechi al Primariei.

27.03 magnolie acopChiar si intr-o zi ploioasa primavara are farmecul ei. Vineri spre exemplu si-a incantat iubitorii de frumos prin cei cativa copaci de magnolie care s-au grabit sa infloreasca in oras. Primul pe care l-am zarit noi a fost cel de la parcarea din fosta Cazarma 90. Acesta risca sa treaca aproape neobservat pentru un om cufundat in ganduri. Cel mai celebru copac de magnolie din oras este cu siguranta cel din fata fostei primarii. Si acolo primii boboci de floare incanta ochiul privitorului. Cel mai inflorit copac de magnolie zarit de noi este insa intr-o curte privata undeva pe Calea Dumbravii. Desi este un copac tanar este plin cu flori. Si nici nu e de mirare daca luam in considerare faptul ca in jurul zilei de joi mercurul din termometre a urcat la Sibiu pana la 20 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dosare penale pentru infractiuni rutiere

Ce fac sibienii cand se plictisesc? Pleaca la plimbare! Si nu oricum, ci cu masina. Numai ca unii n-au permis si se aleg cu dosare penale este si cazul celor 3 soferi cazuti in mana politistilor rutieri in ultimele 24 de ore. Primul ghinionist a incaput pe mana politistilor din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro