Au inceput lucrarile la strazi!

Primavara vine cu santiere la Sibiu. Primele lucrari la strazi au inceptu deja. De luni se frezeaza asfaltul in zona parcarii de la fosta Cazarma 90.

Incalzirea vremii redeschide santierele din oras. Primele lucrari care au inceput deja de miercuri sunt cele de plombare a gropilor aparute in sezonul rece. In zona Piata Unirii se continua schimbarea stratului asfaltic pentru ca acesta sa arate cat mai bine pe perioada Summitului.

Pe cele doua bretele din zona Parcarii de la Cazarma se va freza pana in 16 tot asfaltul existent. Lucrarile se vor efectua sub trafic.

De la mijlocul acestei saptamani s-au reluat lucrarile de pe santierele de modernizare a strazilor. S-au emis ordinele de reincepere a lucrarilor in perimetrul Nicolae Iorga-Calea Cisnadiei-Fratii Buzesti, in zona de amenajare a Lacului Binder, in zona de blocuri din Turnisor si in alte zone de blocuri din oras unde se lucreaza pentru amenajarea de parcari.

Din aceasta primavara incep si 3 noi santiere. Primul dintre ele vizeaza strada Stefan cel Mare din Broscarie, cel de-al doilea vizeaza modernizarea strazii Dorobantilor iar cel de-al treilea prevede amenajarea canalizarii pluviale pe strada Podului.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS