Au inceput inscrierile la BAC

Hila Ovidiu

Peste 3 mii de elevi sunt asteptati pana in data de 30 mai sa se inscrie pentru sesiunea de bacalaurerat din aceasta vara. Vorbim despre tinerii care in acest an vor incheia ciclul liceal. Lor li se adauga si absolventii din anii anteriori care nu au dat examenul de maturitate sau cei care l-au sustinut dar n-au reusit sa obtina medie de promovare.

Cateva mii de tineri vor trece in aceasta vara prin emotiile specifice examenului de bacalaureat. Lor li se adauga si cei care au picat in sesiunile anterioare. Sunt asteptati sa se inscrie peste 3 mii de proaspeti absolventi. Examenul se va da sub supravegherea camerelor video. Vor fi 224 de camere e luat vederi. Acestea vor fi amplasate in toate salile in care se va sustine examenul. Pentru elevii care au candidat de 3 ori consecutiv si nu au reusit sa promoveze examenul va fi si o taxa de inscriere. Aceasta va fi de aproximativ 50 de lei pentru o proba de examen. Inscrierile pentru sesiunea de vara se vor incheia in data de 30 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Antifumat sarbatorita mai devreme la Sibiu

Sibienii au avut marti ocazia de a-si verifica greutatea, glicemia si tensiunea arteriala gratuit. Actiunea a fost organizata de catre reprezentantii Directiei de Sanatate Publica si studentii de la medicina. Actiunea a avut loc cu prilejul Zilei Mondiale fara Tutun ce va avea loc in 31 mai. Zeci de oameni […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro