Au fost prinsi

Hila Ovidiu

Se face lumina in dosarul incendierii unuia dintre cele mai mari cluburi din Sibiu. 7 barbati au fost retinuti pe baza de ordonanta si sunt suspecti de comiterea acestei infractiuni. Desi incendiul a avut loc in luna decembrie, politistii au identificat autorii in Arad.

Inca nu se stie modul in care au actionat cei 7 barbati care au incendiat Clubul pe data de 3 decembrie. Cert este ca exista 7 persoane suspecte in acest caz, care au primit ordonante de retinere pentru 24 de ore.  Potrivit reprezentantilor Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, cei sapte sunt din Arad si au varste cuprinse intre 25 si 45 de ani. Pana acum se stie faptul ca unul dintre cei 7 este agent de politie in cadrul Penitenciarului Arad. Ei au fost adusi la Politia Municipiului Sibiu, pentru audieri iar apoi prezentati parchetului.  In luna decembrie, un Club si un Restaurant din Sibiu au ars in urma unui incendiu care a fost pus intentionat. Daca vor fi gasiti vinovati, autorii vor ajunge dupa gratii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Educatie pentru adulti

Nu doar copiii au nevoie de educatie ci… si adultii. Un program de mare amploare desfasurat de Universitatea Lucian Blaga in parteneriat cu specialisti din mai multe tari europene se desfasoara chiar in aceasata perioada la Sibiu. Proiectul isi propune sa ofere alternative educationale si sa imbunatateasca accesul celor care, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro