Au fost la inviere

Hila Ovidiu

Duminica, sibienii greco-catolici au sarbatorit Sfintele Pasti. Ei au luat parte la Slujba de Inviere la biserica din Piata Mare. La slujba a participat si Primrul Sibiului, Klaus Johannis.

Mai bine de  o suta de credinciosi romano-catolici au ajuns in noaptea de sambata spre duminica la Biserica Romano-Catolica din Piata Mare a Sibiului. Aici au asistat la Slujba de Inviere. Tot acolo a luat lumina si primarul Sibiului, Klaus Iohannis. El a venit la slujba alaturi de sotia sa. „Este noaptea Invierii pentru noi. Este cea mai importanta sarbatoare a crestinatatii. Am venit cu mare bucurie. Sunt fericit, multumit ca a fost o slujba frumoasa si sper, pentru crestinii care sarbatoresc Pastele saptamana viitoare sa aiba o slujba la fel de frumoasa. Le urez tuturor sarbatori fericite”, a declarat primarul Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Week-end insangerat

Mai multe accidente au avut loc la sfarsitul saptamanii trecute pe soselele din judet. Neatentia la volan si traversarea neregulamentara au fost principalele cauze care au dus la producerea acestora. Patru  persoane au fost ranite intr-un accident produs ieri pe DN 14. Pe fondul lipsei de experienta in conducere, un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro