Au aparut noile standuri de comercializare a suvenirurilor in Piata Mica

Hila Ovidiu

Au fost instalate standurile unde 20 de comercianti isi vor putea vinde produsele incepand de luna viitoare. Preturile de licitatie ale tonetelor au variat intre 13 si 16 mii de lei pe an.

Pentru a reglementa comertul in zona centrala a orasului municipalitatea a achizitionat 20 de noi standuri care au fost deja amplasate in Piata Mica si urmeaza sa fie ocupate de catre cei care se ocupa de comerti de suveniruri si produse artizanale. Preturile de licitatie pentru inchirierea standurilor au variat intre 13 si 16 mii de lei pe an. Multi dintre comerciantii care nu au reusit sa prinda un loc spun ca vor fi nevoiti sa mearga pe la targuri sau prin alte orase pentru a-si vinde produsele mai ales ca multi dintre ei nu au alta sursa de venit decat banii obtinuti din vanzarea produselor hand-made.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iarna revine in forta!

Nu scapam de iarna! De duminica vremea se raceste semnificativ si apar precipitatiile! Politistii ii sfatuiesc pe conducatorii auto sa nu plece la drum daca nu au autoturismul echipat pentru iarna si sa sofeze cu prudenta maxima. Credeati ca a trecut iarna? V-ati inselat! De abia acum incepe! Un val […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro