Atributii pentru vicepresedinti

Hila Ovidiu

De saptamana viitoare Ioan Cindrea este dispus sa isi puna cei doi vicepresedinti de Consiliu la munca. Decizia vine dupa ce proaspat numitul vicpresedinte Constantin Sovaiala s-a plans ca nu i-a fost delegata nicio atributie.

neluPenultima sedinta de Consiliu Judetean venea cu schimbari majore in structura de conducere. Ioan Banciu urma sa fie inlocuit de catre Constantin Sovaiala. Saptamana aceasta a avut loc prima intalnire oficiala in formula actuala. Capii administratiei judetene sunt la momentul de fata Ioan Cindrea cu titulatura de presedinte al Consiliului iar Marcel Luca si Constantin Sovaiala ocupa posturile de vicepresedinti. Cel putin cei din urma venit s-a plans insa ca nu i-au fost delegate atributii in conditiile in care, domnia sa chiar era dornica sa-si puna in valoare experienta castigata pe acelasi post in alte mandate. Ioan Cindrea i-a promis in fata presei ca de luni va primi primele insarcinari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Virozele, parte din "meniul zilnic"

Cu un sistem imunitar slabit dupa 2 luni de iarna cum de mult n-a mai fost pe la noi tot mai multi sibieni cad prada afectiunilor respiratorii. Numarul celor care au batut la usa cabinetelor de medicina familiala s-a ridicat la peste 2300 in doar o saptamana. Si numarul de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro