AȚI VĂZUT-O?

stiri redactie

Polițiștii de investigații criminale caută o femeie în vârstă de  36 ani, a cărei plecare voluntară de la domiciliu a fost sesizată la data de 24 iunie. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112.

La data de 24 iunie a.c., o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu cu privire la faptul că, la data de 23 iunie a.c., în jurul orei 12,00, fiica sa, PUȘCAȘ ALINA CAMELIA, domiciliată în municipiul Sibiu, a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 1,60 m; greutate 45 kg; ochi albaștri; păr șaten, ten deschis.

Obiecte de îmbrăcăminte:  la data plecării, femeia purta pantaloni trei sferturi, o bluză de culoare roșu și papuci de culoare roz.

Fără semne particulare.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la această femeie sunt rugate să apeleze numărul unic pentru situații de urgență 112 sau să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - ZIUA DRAPELULUI NAŢIONAL – 26 IUNIE 2020

Structurile militare din garnizoana Sibiu vor organiza, vineri, 26 iunie, la ora 10:00, în Piaţa Mare a oraşului, în colaborare cu administraţia publică locală și Mitropolia Ardealului, ceremonia publică de înălțare a Drapelului Național al României. Activitatea se va desfășura în cadru restrâns, cu respectarea măsurilor specifice distanțării sociale.

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro