Ati vazut aceste persoane? Au furat dintr-un magazin!

Hotii au dat iama in magazinele de electrocasnice din zona comerciala Selimbar. Politia face acum apel la sibieni pentru prinderea hotilor. Infractorii au fost surprinsi de camerele de supraveghere iar imaginile au fost facute publice.

Politistii spun ca magazinul de electronice si electrocasnice a fost calcat de hoti de doua ori in mai putin de o saptamana. Primele infractoare care i-au trecut pragul sunt 3 femei. Acestea sunt banuite ca in data de 3 septembrie, in jurul orei 18.00 au patruns in incinta spatiului comercial de unde au furat un fier de calcat in valoare de 400 de lei. Oamenii legii fac acum apel la sibienii care pot oferi informatii despre cele 3 sa ii ajute sa le prinda pe raufacatoare.

4 zile mai tarziu, in acelasi magazin a avut loc un nou furt. De aceasta data hotul este un barbat care a furat aparatura electronica in valoare de 300 de lei. In ambele cazuri camerele de supraveghere i-au surprins pe hoti in actiune. In incercarea de a ajunge la infractori politistii au decis sa faca publice imaginile cu hotii din ambele cazuri. Sibienii care pot oferi informatii despre hotii din imagii sunt rugati sa mearga la politie sau sa ofere informatiile pe care le detin la numarul de telefon 0269208211.

No Comment

Leave a Reply

*

*