Ati vazut acest barbat? Anuntati politia!

Hila Ovidiu

Politistii cauta un barbat banuit ca ar fi facut cumparaturi cu un card furat. Oamenii legii cer sprijinul sibienilor pentru a – l identifica pe faptas. Imagini cu acesta apar pe camerele de supraveghere ale unui magazin.

Politistii sibieni cer ajutorul sibienilor pentru a prinde un barbat banuit ca in urma cu mai bine de o luna a platit mai multe cumparaturi cu un card furat. Posesorul cardului spune ca in 16 ianuarie i-a fost furat portofelul cu tot cu cardul de in cauza in zona Calea Dumbravii-Mihai Viteazu-Nicolae Iorga. Probabil ca hotul ar fi putut face cumparaturi in continuare daca pagubitului nu i-ar fi dat prin gand sa ceara la banca o interogare a soldului. Asa s-a aflat ca s-au facut plati cu cardul furat ba mai mult, s-a descoperit si magazinul unde s-au facut platile. Oamenii legii au mers acolo si au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere. Politistii spun ca suspectul este un barbat cu varsta cuprinsa intre 50 si 60 de ani imbracat intr-o geaca neagra, cu fular la gat, sapca pe cap, mustata si care, pentru a se deplasa foloseste o carja. Cei care il recunosc pe barbatul din imagini sunt rugati sa sune de urgenta la Politia Municipiului Sibiu sau sa mearga si sa ofere informatiile pe care le detin la cel mai apropiat sediu al politiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Concurs in premiera in tara noastra de Ziua Internationala a Povestitului

Ziua Internationala a Povestitului se sarbatoreste in acest an, in premiera si in tara noastra. Deschizatorii de drumuri sunt cei de la Biblioteca Astra care pun la bataie un megaconcurs de scris si zis povesti. Marea “confruntare” este programata chiar pe 20 martie cand vor fi desemnati si cei 5 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro