AȚI VĂZUT ACEST BĂRBAT?

stiri redactie

Polițiștii sibieni caută un bărbat  în vârstă de 61 de ani a cărui dispariție a fost sesizată în ziua de 30 decembrie 2019.

Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112.

La data de 30 decembrie 2019, o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu cu privire la faptul că, la data de 28.12.2019, concubinul ei, VARGA NICOLAE DOREL, în vârstă de 61 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș, jud. Sibiu,  ar fi părăsit localitatea Dortmund, Germania, cu intenția de a se deplasa în România,  de la această dată nemaifiind posibilă contactarea sa.

Semnalmente: înălţime 1,70 m, greutate, 65 kg, păr cărunt, tuns scurt, ochi căprui, constituție slabă;

Semne particulare: tatuaje la nivelul membrelor superioare, iar pe piept are tatuat cuvântul TILIA;

Nu se cunosc obiectele vestimentare cu care era îmbrăcat în momentul dispariției.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

AUTORUL UNUI FURT DIN BUZUNAR IDENTIFICAT CU OPERATIVITATE DE POLIȚIȘTII SIBIENI, CERCETĂRILE ÎNSĂ AU ÎNCETAT ÎNTRUCÂT VICTIMA ȘI-A RETRAS PLÂNGEREA, S-A ÎMPĂCAT CU AUTORUL

În dimineața zilei de ieri, în jurul orei 0500, un bărbat a sesizat că a fost victima unui furt, fiindu-i sustras portofelul în care avea 7.000 de lei. Polițiștii de la investigații criminale au demarat cercetările, iar în scurt timp presupusul autor a fost identificat, iar prejudiciul recuperat în totalitate. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro