Ati vazut acest barbat?

Hila Ovidiu

Politistii cer ajutorul sibienilor pentru a gasi un barbat despre care nu se mai stie nimic inca din data de 5 decembrie. Omul, originar din Dabuleni, Dolj isi anuntase familia ca vine acasa insa nu a mai ajuns. Impacientati oltenii au anuntat politia. Pentru ca pana acum nu i s-a dat de urma, politistii sibieni fac apel la sibieni ca, daca l-au vazut cumva sau pot oferi informatii despre el sa apeleze de urgenta numarul unic 112.

Politistii din mai multe judete cauta de aproape 10 zile un barbat in varsta de 46 de ani care in data de 5 decembrie a plecat de la  o stana din Sibiu si de atunci nimeni nu a mai reusit sa dea de el. Omul apucase sa isi anunte familia din comuna Dabuleni judetul Dolj ca vine acasa. Cand au vazut ca acesta nu mai ajunge la domiciliu, membrii familiei au anuntat politia. Dupa lungi cautari fara niciun rezultat politistii sibieni fac acum apel la sibienii care il cunosc pe barbat, la cei care l-au vazut sau la cei care pot oferi relatii despre el pentru a-i putea da de urma. Politistii spun ca barbatul declarat disparut are aproximativ 1,75 inaltime, 70 de kilograme, par grizonat cu fir drept, tuns scurt, ochi caprui, fata ovala cu ten alb. Ca semne particulare are douacicatrici de circa 5 centimetri in zon capului. La momentul disparitiei avea pe cap o caciula neagra, era imbracat cu o geaca blue-jeans imblanita de culoare albastra, o bluza galbena, pantaloni sport de culoare neagra cu dunga alba iar in picioare avea cizme de cauciuc de culoare verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O tara intreaga cinsteste memoria Regelui Mihai

Mii de romani aduc in aceste zile un ultim omagiu celui care a fost Mihai I Regele Romaniei. Cei care nu pot merge sa se reculeaga la catafalcul Majestatii Sale Defuncte o pot face la Catedrala Mitropolitana din Sibiu unde a fost amenajat un colt dedicat memoriei regelui. In Capitalala, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro