Atentionare meteorologica

Hila Ovidiu

Dupa mai bine de o saptamana cu temperaturi toride, ploile revin in forta. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de instabilitate atmosferica accentuata. Aceasta intra in vigoare de miercuri de la pranz si este valabila pana joi dimineata.

harta

Dupa caldura din ultimele zile sibienii au la dispozitie 15 ore in care sa se racoreasca si chiar sa danseze in ploaie daca sunt un pic mai romantici. Si asta pentru ca incepand de miercuri de la pranz in judetul nostru, dar si in alte localitati din tara se instaleaza ploile. Meteorologii au emis o informare de instabilitate atmosferica accentuata valabila din 10 iunie de la pranz si pana in ziua urmatoare la ora 03.00. In acest interval instabilitatea atmosferica se va accentua in centrul si sudul tarii dar si a munte unde va ploua in averse, vor avea loc descarcari electrice si chiar momente in care vantul va lua aspect de vijelie. Ploile vor avea caracter torential iar pe alocuri pot ajunge si la 40 de litri pe metrul patrat. Vizate vor fi in principal zona Carpatilor de Curbura, cea a celor Meridionali si cea a Muntilor Banatului. In celelalte zone ale tarii ploile pot aparea doar izolat la orele serii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai putini producatori locali

Numarul producatorilor agricoli din Sibiu scade de la un an la altul. Dovada stau numarul tot mai mic de acte specifice eliberate de catre municipalitate. Ba mai mult, s-a modificat si legislatia in domeniu. Primaria nu le mai ofera agricultorilor certificate ci atestate de producator la care se adauga carnete […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro