Atentie sporita cand va urcati intr-un TAXI

studio

Politistii sibieni le-au pus gand rau taximetristilor. In cadrul actiunilor de amploare organizate la inceputul acestei saptamani pe linia verificarii legalitatii persoanelor care desfasoare activitati de taximetrie, aproape 150 de taximetristi au fost sanctionati pentru lipsa atestatelor, defectiuni tehnice sau alte nereguli.

Aveti mare grija in ce masina urcati, atunci cand apelati la serviciile unui taxi. O actiune de amploare desfasurata in aceasta saptamana de politistii rutieri sibieni a scos la iveala numeroase nereguli la persoanele si autoturismele care desfasoara activitati de taximetrie. Aproape 150 de taximetristi au fost sanctionati pentru lipsa atestatelor profesionale, diferite defectiuni tehnice ale autoturismelor pe care lucrau sau pentru viteza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Infractori dupa gratii.

Politistii sibieni au reusit sa-i identifice si sa-i retina pe cei doi infractori care, in urma cu trei zile, au talharit un cetatean leton in localitatea Ravasel. Acestia, un barbat si o femeie, au fost prezentati instantei cu propunerea de arestare preventiva Orice nas isi are nasul. Este valabil si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro