Atentie, soferi! Politistii scot radarele in strada!!!

Hila Ovidiu

Viteza la control! Toata saptamana politistii sibieni sunt in strada cu radarele din dotare. Actiunea este parte a calendarului european TISPOL.

Pana in data de 24 aprilie in toata tara politistii rutieri vor fi in strada in cadrul actiunii europene Tispol Speed. Actiunile rutiere sunt cat se poate de indreptatite daca luam in considerare faptul ca in doar primele 3 luni ale acestui an au avut loc in tara noastra peste 1700 de accidente rutiere in urma carora au decedat 358 romansi si alti peste 1500 au fost raniti. In cele mai multe cazuri a fost vorba despre viteza excesiva sau neadaptata la conditiile de drum si trafic. Au suferit accidente aproape 400 de soferi care au calcat prea tare pedala de acceleratie. In urma acestor evenimente rutiere au pierit 90 de oameni si alti 390 au ramas mutilati pe viata.

In Sibiu in primele 3 luni ale anului au avut loc 38 de accidente rutiere, cu 4 mai multe decat in aceeasi perioada a anului trecut. In urma acestora au rezultat 5 morti si 40 de raniti grav. In 14 dintre accidente de vina a fost viteza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Substantele chimice, noua sursa de boli profesionale

Intoxicatiile cu substante chimice reprezinta un nou pericol pentru angajatii sibieni. Cei de la ITM spun ca instrumenteaza mai multe anchete in diferite ramuri ale industriei. Diectia de Sanatate Publica a confirmat deja un caz de boala profesionala in urma expunerii repetate la substante chimice. Reprezentantii ITM spun ca in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro