Atentie, radar la trecerile la nivel cu calea ferata!

Hila Ovidiu

Politistii rutieri iau au luat cu asalt trecerile la nivel cu calea ferata din tot judetul. Toti soferii prinsi ca nu stau la bariera raman fara permis! Actiunile incepute marti se vor extinde si pe parcursul zilei de miercuri.

Scopul actiunilor este acela de a reduce numarul accidentelor rutiere ce au loc pe drumurile publice, la trecerle la nivel cu calea ferata. Oamenii legii spun ca vor fi neiertatori cu cei care nu stau la bariera si ca vor fi sanctionati toti conducatorii auto care nu respecta regulile de circulatie in aceste zone. In timpul actiunilor se vor folosi masinile dotate cu aparatura video de supraveghere a traficului rutier.

Soferii prinsi „pe picior gresit” se pot alege cu sanctiuni cuprinse intre 9 si 20 de puncte de amenda si suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioada de 90 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cod galben de vant puternic si ninsori la munte

Iarna isi intra pentru doua zile in drepturi! Meteorologii au emis o atentionare cod galben pentru 35 de judete plus municipiul Bucuresti si o alta avertizare, cod portocaliu pentru restul judetelor. In zonele montane vantul va sufla cu putere, viscolind zapada! Meteorologii au emis marti o atentionare meteo valabila din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro