Atentie, radar in oras

Hila Ovidiu

Atentie, soferi! Politistii rutieri scot radarele in oras in acest weekend. Vizati sunt vitezomanii si cei care urca la volan dupa ce au consumat bauturi alcoolice.

In incercarea de a limita numarul accidentelor rutiere soldate cu pagube materiale, raniti si chiar pierderi de vieti omenesti politistii rutieri ies din nou in strada. Cei de la municipiul vor actiona in principal pe cele mai importante artere din oras si vor sanctiona drastic toti soferii certati cu legea. Vizati in principal sunt vitezomanii si cei care au consumat alcool la volan. Dat fiind faptul ca la miezul noptii a avut loc un accident rutier in care victima a fost un pieton care traversa regulamentar in cursul acestui weekend politistii rutieri vor pandi si trecerile de pietoni. Soferii care nu acorda prioritate vor ramane fara permis si se vor alege cu puncte de amenda. Sanctionati vor fi si pietonii care traverseaza neregulamentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sezon gripal la final

Sezonul de gripe si viroze se apropie de final. In ultima saptamana nu s-a mai inregistrat nicio confirmare de gripa iar numarul pneumoniilor si cel al afectiunilor respiratorii a scazut considerabil. Numarul de infectii respiratorii a scazut cu aproape 37 de procente comparativ cu saptamana anterioara. Analiza pe grupe de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro